Prejsť na obsah

Byť LEAN je moderné - nekonečná cesta k zlepšovaniu sa

Streda, 17. marec 2021 - Streda, 17. marec 2021

Lektor: Tomáš Foltin
Termín: 17. 3. 2021 od 17:00 - 18:30 hod. 
Miesto: Facebook Univerzitný technologický inkubátor STU InQb

Odborník na LEAN a Six Sigma, Tomáš Foltin, ti na tomto online podujatí vysvetlí, prečo je dôležité sa LEAN managementom zaoberať, kde všade sa s ním môžeme stretnúť, a kde sa dá nasadiť. Povieme si tiež, prečo to v Japonsku funguje a v Európe nie, a mnoho ďalšieho.

Na streame si preberieme:
- čo je to LEAN management,
- prečo je zákazník najdôležitejší,
- kedy sa vracia zákazník, a nie produkt,
- prečo to v Japonsku funguje a prečo to nefunguje v USA a v Európe,
- tvrdohlavý management = cesta k neúspechu,
- LEAN nie je o nástrojoch, ale o spôsobe myslenia,
- ako sa pozrieť na proces a ako v ňom vidieť plytvanie,
- kde všade sa dá LEAN nasadiť,
- pár príkladov z praxe.

Chcem dostať pripomienku pred podujatím.

O Tomášovi Foltinovi
Ing. Tomáš Foltin, pracoval viac ako 10 rokov v spoločnosti Mondelez na pozíciách Senior Scientist R&D a neskôr Continuous Improvement engineer. Od roku 2012 sa zaoberá Lean managementom a riadením procesov pomocou Six Sigma metód. Od roku 2019 je externým školiteľom Lean a Six Sigma.

Je nadšencom zlepšovania a zefektívňovania procesov pomocou Lean a Six Sigma. Tieto metódy majú obrovský potenciál posunúť spoločnosť vpred. Nie sú náročné na vybavenie, alebo techniku. Sú náročné na zmenu uvažovania. Preto sa ich potenciál v našich spoločnostiach nerozvinul naplno. Tomáš sa rád porozpráva s každým záujemcom a verí, že mu odovzdá to, čo je podstatou Lean managementu. Vidieť výrobu, alebo službu ako proces, ktorého cieľom je nadšený zákazník.